Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Черно море победи Левски на футзал, ще има трети решителен мач

Спорт

Черно море победи Левски на футзал, ще има трети решителен мач

Черно море победи Левски на футзал, ще има трети решителен мач - Tribune.bg

Черно море победи Левски с 4:2 като домакин във втория мач от плейофната серия в Националната лига по футзал и изравни резултата. Решителният трети двубой е днес от 13,00 часа отново във варненската зала "Владислав". Победителят ще се класира за финала, където го очаква настоящият шампион Амиго Северозапад.

Левски спечели с 2:1 първия мач срещу Черно море, но нямаше сериозни аргументи. "Моряците" бяха амбицирани до краен предел за реванш и тръгнаха ударно - с голове на Дима Желчук в първата минута и Димитър Петев в 7-та те поведоха с 2:0. Украинецът Желчук, обаче си вкара автогол в 12-та и това "върна в мача" Левски. "Сините" успяха да изравнят чрез Милош Миланов (16) и на почивката двата отбора се оттеглиха при резултат 2:2.

Две минути след началото на второто полувреме дойде ред и на Левски да си вкара автогол чрез Даниел Нестеров. След попадение на Веселин Геренски в 37-та минута Черно море "затвори мача" при резултат 4:2. Очаква се "моряците" да имат мощна подкрепа от трибуните в решителния двубой днес.

Феновете на Черно море са в огромна еуфория, след като отборът на Илиан Илиев спечели сребърните медали в Efbet лига. Очаква се те да подкрепят отбора по футзал преди големия празник на "Тича", където в 18,30 часа започва последният мач за сезона срещу Крумовград. След неговия край президентът на БФС Георги Иванов ще връчи купата и сребърните медали.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати